Citroën C4 Spacetourer

Scroll verder

Citroën C4 SpacetourerExtra voordeel tot € 2.500,-

Nu al vanaf €28.490,-

Citroën C4 Spacetourer voordeel

Extra voordeel tot € 2.500,-

Citroën C4 Spacetourer voordeel: dat is wegrijden in een nieuwe Citroën C4 Spacetourer met extra voordeel, alleen bij Janssen Kerres! Kom langs in één van onze Citroën-showrooms en wij maken het beste voorstel voor u op maat!

Proefrit plannen Offerte aanvragen Bekijk meer

Moderne en innovatieve MPV

Bij de ontwikkeling van de C4 Spacetourer heeft Citroën al zijn knowhow en creativiteit ingezet, met als resultaat een moderne en innovatieve MPV die nu nog verder is geoptimaliseerd. Intelligente rijhulpsystemen, rijsensaties, comfort (het Citroën Advanced Comfort®-programma) en efficiency: de C4 Spacetourer heeft het allemaal! De C4 Spacetourer heeft een voorzijde die niet alleen dynamisch is maar ook klasse uitstraalt. Hij behoudt zijn voor hedendaagse Citroën-modellen kenmerkende drielaags lichtsignatuur. De grille bestaat uit twee delen met daar tussenin de bumper in carrosseriekleur. De zeer scherp getekende koplampen zijn voorzien van een nieuwe omlijsting waarmee ze naar de buitenzijde worden doorgetrokken.

Liever Private Lease?

Met Citroën Private Lease profiteert u van een vast en volledig maandbedrag. Heeft uw auto een onderhoudsbeurt nodig? Of nieuwe banden? Dat is allemaal All-In net als wegenbelasting en allriskverzekering. U hoeft alleen maar te tanken.

Private Lease tarieven

Citroën C4 Spacetourer Voordeel

*Bekijk de voorwaarden

Foto- en videogalerijOntdek de Citroën C4 Spacetourer

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Vandaag mijn (bijna) 🙂 nieuwe C1 opgehaald. Wat ben ik er super blij mee.
Rob Grens, heel hartelijk bedankt voor de fantastische service en jouw deskundige adviezen. En het flesje wijn natuurlijk!
Jullie krijgen een dikke 10 van mij.

Henriëtte - 2020-02-10 08:23
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review