Citroën C4 Cactus Profiteer nu van voordeel op een nieuwe Citroën C4 Cactus

Scroll verder

Citroën C4 CactusVoorraadpremie tot € 3.000,-

Citroën C4 Cactus € 3.000,- voordeel! Profiteer van voordeel tot maar liefst € 3.000,- op de Citroën C4 Cactus, alleen bij Janssen Kerres! Kom langs in één van onze Citroën-showrooms en wij maken het beste voorstel voor u op maat! 

De C4 Cactus is met zijn moderne technologieën en motoren een sterke aanbieding in zijn segment en onderscheidt zich bovendien door zijn unieke karakter en comfort. De originele Citroën C4 Cactus laat een frisse wind waaien door het segment van compacte hatchbacks. Hij is direct herkenbaar aan zijn pure en vloeiende design met typische Citroën-stijlkenmerken: zoals de Airbumps® aan de onderzijde van de portieren, de doorlopende lijn van de zijruiten, het zwevende dak, de voorzijde met de over twee niveaus verdeelde lichtsignatuur en de brede LED 3D-achterlichten. De nieuwe C4 Cactus biedt keuze uit 31 kleurcombinaties voor het exterieur, met 9 carrosseriekleuren en 4 Color Packs met geraffineerde kleuraccenten.

Voordeel
Nu onze best verkopende Citroën C4 Cactus uit voorraad met voordeel tot € 3.000,- ! Vraag uw verkoper!

Of kies voor Private Lease
Klik hier voor meer informatie.

Lees hier meer over de C4 Cactus

Plan een proefrit en ervaar de Citroën C4 Cactus bij Janssen Kerres!

Proefrit plannen

Citroën C4 CactusVoorwaarden. 

Foto- en videogalerijOntdek de Citroën C4 Cactus

  • citroën c4 cactus
  • citroën c4 cactus

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Vandaag mijn (bijna) 🙂 nieuwe C1 opgehaald. Wat ben ik er super blij mee.
Rob Grens, heel hartelijk bedankt voor de fantastische service en jouw deskundige adviezen. En het flesje wijn natuurlijk!
Jullie krijgen een dikke 10 van mij.

Henriëtte - 2020-02-10 08:23
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review