Citroën C4 Cactus Lentekorting

Scroll verder

Citroën C4 Cactus LentekortingLentekorting € 2.250,-

Nu al vanaf €19.740,-

Citroën C4 Cactus Lentekorting bij Janssen Kerres! Profiteer van een inruilpremie tot maar liefst € 2.250,- op de Citroën C4 Cactus, alleen bij Janssen Kerres! Kom langs in één van onze Citroën-showrooms en wij maken het beste voorstel voor u op maat! 

De C4 Cactus is met zijn moderne technologieën en motoren een sterke aanbieding in zijn segment en onderscheidt zich bovendien door zijn unieke karakter en comfort. De originele Citroën C4 Cactus laat een frisse wind waaien door het segment van compacte hatchbacks. Hij is direct herkenbaar aan zijn pure en vloeiende design met typische Citroën-stijlkenmerken: zoals de Airbumps® aan de onderzijde van de portieren, de doorlopende lijn van de zijruiten, het zwevende dak, de voorzijde met de over twee niveaus verdeelde lichtsignatuur en de brede LED 3D-achterlichten. De nieuwe C4 Cactus biedt keuze uit 31 kleurcombinaties voor het exterieur, met 9 carrosseriekleuren en 4 Color Packs met geraffineerde kleuraccenten.

Lentekorting
De Citroën C4 Cactus is nu verkrijgbaar met € 2.250,- korting.

Lees hier meer over de C4 Cactus

Of kies voor Private Lease
Klik hier voor meer informatie.

Plan een proefrit en ervaar de Citroën C4 Cactus bij Janssen Kerres!

Proefrit plannen

citroën c4 cactus

*Voorwaarden. 

Foto- en videogalerijOntdek de Citroën C4 Cactus

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Ik wil bij deze Janssen Kerres bedanken voor het goede advies dat we hebben gekregen bij het bestellen van onze DS4 Crossback. Een enthousiaste adviseur maakt van het uitzoeken van een nieuwe auto een leuke belevenis, en zo moet het ook zijn.

Roy Verboort - 2016-11-02 10:53
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review