Citroën C3 Lentekorting

Scroll verder

Citroën C3 LentekortingLentekorting € 2.250,-

Nu al vanaf €14.740,-

Citroën C3 Lentekorting bij Janssen Kerres! Profiteer van korting tot maar liefst € 2.250,- op de Citroën C3, alleen bij Janssen Kerres! Kom langs in één van onze Citroën-showrooms en wij maken het beste voorstel voor u op maat! 

Ontmoet de Citroën C3. De Citroën C3 past perfect in deze moderne tijd, met een trendy en optimistisch design met gekleurde accenten en grafische elementen zoals de Airbumps®. Zijn bijzonder expressieve en unieke vormen maken hem onmiddellijk herkenbaar. Stijl, personalisatie, Citroën Advanced Comfort®, nieuwe technologieën en de ConnectedCAM Citroën™.

Lentekorting
De Citroën C3 is nu verkrijgbaar met € 2.250,- korting.

Of kies voor Private Lease
Klik hier voor meer informatie.

Lees hier meer over de Citroën C3

Plan een proefrit en ervaar de Citroën C3 bij Janssen Kerres!

Proefrit plannen Citroën vestigingen

citroën c3

*Voorwaarden.

Foto- en videogalerijOntdek de Citroën C3

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Ik wil bij deze Janssen Kerres bedanken voor het goede advies dat we hebben gekregen bij het bestellen van onze DS4 Crossback. Een enthousiaste adviseur maakt van het uitzoeken van een nieuwe auto een leuke belevenis, en zo moet het ook zijn.

Roy Verboort - 2016-11-02 10:53
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review