Citroën Berlingo MPV Nu met extra korting!

Scroll verder

Citroën Berlingo MPVExtra voordeel tot € 2.500,-

Citroën Berlingo MPV € 2.500,- voordeel! Profiteer van voordeel tot maar liefst € 2.500,- op een nieuwe Citroën Berlingo MPV, alleen bij Janssen Kerres! Kom langs in één van onze Citroën-showrooms en wij maken het beste voorstel voor u op maat! 

De Citroën Berlingo MPV  komt altijd van pas: bij de wekelijkse boodschappen, het vervoeren van grote voorwerpen, uitstapjes met het gezin, op vakantie… De Citroën Berlingo ontpopt zich onder alle omstandigheden als een praktische metgezel.

De vrolijke en onderscheidende Berlingo is vernieuwd! De nieuwe Berlingo is als vanouds een ruime, veelzijdige en praktische MPV. De Citroën Berlingo maakt deel uit van het Citroën Advanced Comfort®-programma. Hij biedt optimale rijkwaliteiten, waarbij u van elke rit geniet dankzij het zitcomfort, het veercomfort en het geluidscomfort.

De Citroën Berlingo is ruim en uitermate flexibel dankzij de wegklapbare stoelen. De bagageruimte heeft een inhoud van 775 liter in de uitvoering M en een inhoud van tot 1050 liter in de uitvoering XL. Daarnaast beschikt de auto over 186 liter aan praktische en ruime opbergmogelijkheden, zoals de opbergvakken in de Modutop® met een totale inhoud van 92 liter.

Voordeel
Nu onze Citroën Berlingo MPV met € 2.500 extra voordeel! Vraag uw verkoper!

Plan een proefrit en ervaar de Citroën Berlingo MPV bij Janssen Kerres!

Plan een proefrit Alle informatie over de Berlingo MPV

Voorwaarden.

 

 

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Anja heeft ons bijzonder fijn geholpen. Vanuit zorg, geduld en met respect voor onze wensen. Waarin ze in staat is om vanuit eerlijk en vertrouwen onze wens te matchen met de mogelijkheden, die de garage te bieden heeft. En als er iets is, staat ze klaar om ons te helpen. Top!

Marloes Lamers van AANDACHT - 2016-12-06 05:14
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review