Carver

Maak kennis met Carver

Janssen Kerres is officieel Carver dealer voor Limburg!

Carver is een Nederlandse producent van licht elektrische stadsvoertuigen waarmee slimmer, sneller en duurzamer van deur tot deur gereisd kan worden waarmee het merk een alternatieve mobiliteitskeuze biedt: compacter, groener en goedkoper. Het Carver aanbod bestaat uit twee verschillende modellen, één voor personenvervoer, met ruimte voor twee personen en bagage. Daarnaast biedt Carver een zakelijke variant, genaamd de Carver Cargo, welke is bestemd voor bezorging van goederen en overige zakelijke ritten.

Bekijk hier de video

Carver Personenvervoer

De Carver biedt ruimte voor twee personen én bagage. En met een actieradius tot wel 130 kilometer alsmede een top snelheid van 80Km per uur is de Carver de ultieme oplossing voor woon-werkverkeer. Geen last van files en parkeerproblemen. En, in slechts 3 uur is de Carver opgeladen tot wel 80%! Geen benzine- of dieselkosten meer en ook de wegenbelasting vervalt. Hallo elektrisch rijden in de Carver! Met de 220V stekker kunt u bij elk stopcontact de Carver opladen. Liever opladen bij een laadpaal? Schaf dan de adapterkabel aan om ook bij iedere laadpaal te kunnen opladen.

Carver

Carver Cargo

Met maar liefst 500 liter laadruimte past alles wat u moet vervoeren of bezorgen in de Carver Cargo. Door de compactheid van de Cargo manoeuvreert u gemakkelijk door de smalste straatjes en vermijdt u files in een handomdraai. Parkeren is met de Carver Cargo natuurlijk een fluitje van een cent!

Carver Cargo

Dynamic Vehicle Control

In het hart van iedere Carver bevindt zich de gepatenteerde Dynamic Vehicle Control (DVC™), een wereldwijd unieke kanteltechnologie. Deze 100 % Nederlandse innovatie maakt het eindelijk mogelijk om de kloof te dichten tussen auto en scooter. De DVC ™ regelt automatisch de balans in bochten, hellingen en oneffen stukken. Door de kantelhoek van de cockpit automatisch te koppelen aan het rijgedrag, zorgt de DVC™ voor een optimale verdeling van de zwaartekracht onder alle omstandigheden. Het gevolg is een super wegligging, wendbaarheid en stabiliteit in de bochten. Het gevoel dat u zweeft over de weg.
DVC Carver

Nieuwsgierig?

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze nieuwe vorm van mobiliteit? Wij informeren u graag over alle mogelijkheden! Kom langs bij onze vestiging in Sittard voor een ultieme kennismaking of vul onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Brochure Carver    Brochure Carver Cargo

    Geef aan over welke Carver u informatie wilt ontvangen en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.