Autoruitschade

Autoruitschade

Kostenloze reparatie, afhankelijk van jouw verzekering

Autoruitschade repareren of vervangen?

Heb je ruitschade? Laat dit dan zo snel mogelijk repareren voordat de schade erger wordt. Een sterretje kun je namelijk, meestal gratis, laten repareren. Als het een barst wordt, moet de hele ruit vervangen worden. 

Autoruitschade

Janssen Kerres is aangesloten bij Dealerglass

  • Je ruit wordt gerepareerd of vervangen in één van onze vestigingen. Voor jou een vertrouwde plek, voor de reparatie de beste plek. Omdat wij alleen originele onderdelen gebruiken bij vervanging of reparatie. Originele onderdelen zijn altijd beter.
  • Kies zelf jouw locatie. Je bent in al onze vestigingen welkom.
  • Wij communiceren met Dealerglass en Dealerglass regelt de afhandeling met jouw verzekering of leasemaatschappij. Zodra je bij ons een afspraak hebt gemaakt, gaan wij voor je aan de slag. Je hoeft zelf verder niets te doen. Meestal betaalt je verzekering de kosten van de ruitreparatie of ruitvervanging.
  • Is jouw auto uitgerust met veiligheidssystemen zoals advanced driver assistant systems (ADAS)? Nog een goede reden om de reparatie door ons te laten uitvoeren.

ADAS (Advanced Driver Assistance Systems)

Veel auto’s zijn tegenwoordig uitgerust met allerlei veiligheidssystemen. De camera of sensoren van die systemen zitten verborgen in de autoruit. Als zo’n ruit vervangen moet worden, moeten die systemen opnieuw worden ingesteld. Dat heet kalibreren. Het is heel belangrijk dat dit goed gebeurt, anders werkt het veiligheidssysteem niet goed meer. Wanneer wij de reparatie voor je uitvoeren, kun jij ervan op aan dat de techniek daarna weer optimaal functioneert. Een veilig idee.

Autoruitschade

Janssen Kerres is aangesloten bij

Autoruitschade

FAQ Autoruitschade

Dekt mijn verzekering ruitschade?

Lees hier alles over dekking van autoruitschade

Hoe kan ik autoruitschade voorkomen?

Voorkomen is beter dan genezen! Vijf tips om jouw autoruit heel te houden!