Ontdek onze ruime voorraad

Groot aanbod nieuw & occasions bij Janssen Kerres

Voor alle merken en leeftijden

CarProf Roermond

Of je nu veel of weinig kilometers rijdt, elke auto heeft onderhoud nodig. Er wordt gekeken naar de gereden kilometers en de leeftijd van de auto. Aan de hand daarvan beoordelen onze CarProf Roermond monteurs het geschikte onderhoud voor jouw auto.

De beste zorg en onderdelen

Magneti Marelli Checkstar

Janssen Kerres Roermond is onderdeel van het exclusieve netwerk van gekwalificeerde garages die het merk Magnetti Marelli Checkstar mogen voeren. Hoogwaardige, originele onderdelen of aan het origineel gelijkwaardige vervangingsonderdelen.

Wasstraat Roermond Auto Creemers Roermond

Wasstraat Roermond

Wij begrijpen dat je trots bent op jouw auto en daarom zorgen wij ervoor dat er met uiterste zorg en veiligheid in onze volledig automatische wasstraat gewassen wordt. Kom je langs om jouw auto te wassen? Dan kun je bij de receptie een code krijgen om de wasserette te bedienen. Heb je hulp nodig bij het bedienen? Wij helpen je graag.

Onze moderne wasstraat beschikt over een geavanceerd recyclingsysteem dat negentig procent, zo’n 400 liter, van het water voor elke wasbeurt hergebruikt. In feite is er dus per wasbeurt slechts 10 procent nieuw water nodig. Duurzaamheid en bewust omgaan met milieubelastende zaken staan bij ons hoog in het vaandel. Aan de duurzaamheid van jouw auto en de lak is ook gedacht. Door gebruik van borstels van speciale zachte vezelharen, garanderen wij dat de auto een krasvrije wasbeurt heeft gehad.

Officieel Kia dealer Roermond

Janssen Kerres is officieel Kia dealer voor Roermond. Vanaf 5 juni vind je op de Solvayweg 3, alle nieuwe Kia modellen en natuurlijk een groot aanbod occasions. Geheel in de vernieuwde Kia-huisstijl staan wij hier garant voor optimale merkbeleving met alle service op één locatie. Ook voor een Top Selectie Kia, fabrieksgarantie, Kia Internationale Wegenhulp (KIW), onderhoud, reparatie, schadeherstel en APK heten wij je van harte welkom in Herten. Onze Sales en After-Sales medewerkers zijn je graag van dienst!

Kia EV9

Wat wij doen

Voor alle merken

Wist je dat je met jouw auto bij alle Janssen Kerres vestigingen terecht kunt? Ongeacht het merk of de leeftijd van jouw auto. Wij kunnen alle automerken onderhouden.

Geen verrassingen

Vooraf weten waar je aan toe bent: wij maken altijd eerst een compleet kostenplaatje voordat wij tot reparatie overgaan. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Door specialisten

Jouw auto laat je natuurlijk het liefst onderhouden door mensen die er écht verstand van hebben. Onze merk-specialisten kennen jouw auto door en door en staan voor je klaar!

Auto Creemers is nu Janssen Kerres

Auto Creemers in Roermond: een echt familiebedrijf. Daarom zijn wij als Janssen Kerres trots dat wij per 1 mei 2023 Auto Creemers over konden nemen en dat zij al hun activiteiten aan ons toevertrouwen. Evenals Auto Creemers is een Janssen Kerres, opgericht in de jaren 60 van de vorige eeuw, een echt familiebedrijf, als klant ben je dus in goed handen.

Over Auto Creemers

Niet alleen is Auto Creemers expert op het gebied van Alfa Romeo, heb bedrijf biedt reparatie en onderhoud aan alle merken middels de universele  ‘CarProf’ module, biedt onderdelen via Checkstar én  behelst ook een ultra-moderne wasstraat. Kortom: een all-round autobedrijf!

CarProf Roermond

Middels CarProf bieden wij jou eerste klas onderhoud voor jouw auto. Ongeacht het merk, ongeacht de leeftijd. En, omdat wij vertrouwen hebben in onze service bieden bij 24 maanden garantie op reparaties en arbeidsloon. Op basis van heldere offertes, uitstekende service, montage van kwaliteitsonderdelen en de juiste technische informatie legt CarProf zich toe op het leveren van een eersteklas ervaring voor al haar klanten, wat voor auto je ook rijdt.

Steun TrafVic-Kids

Als je kiest voor een vakkundige APK bij CarProf Janssen Kerres Roermond, steun je  ook nog eens het goede doel. Van elke uitgevoerde APK doneert CarProf namelijk aan TrafVic-Kids van Fonds Slachtofferhulp. Jaarlijks verliezen honderden kinderen een dierbare als gevolg van een verkeersongeval. Het doel van TrafVic Kids is het ontwikkelen van specialistische hulp voor kinderen die een dierbare verloren hebben in een verkeersongeluk. De hulp komt online en via een landelijk netwerk van therapeuten terecht. Hiermee wordt de kans op psychische klachten op lange termijn verkleind.

Magneti Marelli Checkstar

Checkstar is van oorsprong een Italiaans concept van Magneti Marelli. Magneti Marelli is o.a. de leverancier voor de fabrieken waar de mooie Italiaanse auto’s geproduceerd worden. Magneti Marelli Parts & Services betekent dus ook Italiaanse kwaliteit in de autobranche. De naam staat voor technologische innovatie en is een referentiepunt voor vakmensen en automobilisten. Niet alleen kunnen wij dus deze originele onderdelen After-market leveren, we gebruiken deze hoogwaardige vervangingsdelen én professionele kennis van onze monteurs om jouw Italiaanse liefde optimaal te kunnen servicen.

Officieel Kia dealer Roermond

Als officieel Kia dealer voor Roermond e.o. zal in het pand van Auto Creemers in Herten ook Kia gevestigd gaan worden. Hier zijn wij in staat om Kia rijders optimaal te kunnen bedienen. Geheel in de vernieuwde Kia-huisstijl uiteraard.

13 Janssen Kerres vestigingen

Niet alleen in Roermond zijn wij te vinden: van Maastricht tot Helmond, er is altijd een Janssen Kerres vestiging in de buurt. Janssen Kerres Automotive heeft 350 medewerkers en 13 sales- en servicelocaties verdeeld over de merken Renault, Dacia, Kia, Nissan, Citroën, Peugeot, Carver en Ligier. In 2024 komt daar nog X-Bus bij. Wij blijven ons dienstenpakket uitbreiden, zodat wij altijd de meest uitgebreide oplossingen met betrekking tot mobiliteit, kunnen bieden. Sinds de jaren 60 van de vorige eeuw is Janssen Kerres al actief in Limburg en Brabant. Onze liefde voor de Automotive branche heeft ervoor gezorgd dat wij heden ten dagen nog steeds onze merken en diensten blijven uitbreiden om zo mee te bewegen met deze constant veranderende markt. Met een schat aan ervaring kunnen wij jou altijd optimaal adviseren.

Onze merken