APK keuring € 39,95

Vaste lage prijs ongeacht het merk

Complete APK keuring voor slechts € 39,95

De APK keuring is een wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en de bescherming van het milieu. Het spreekt voor zich dat je zo’n belangrijke keuring niet aan de eerste de beste overlaat. Onze technici zijn professioneel opgeleid en kennen jouw auto als geen ander. De APK keuring bij Janssen Kerres is er voor slechts € 39,95 óf gratis i.c.m. een onderhoudsbeurt (m.u.v. de afmeldkosten), met de Janssen Kerres klantenpas óf met een klantenpas van één van onze merken.

Gratis APK bij onderhoud

Wel zo makkelijk onderhoud én de APK tegelijkertijd laten uitvoeren. Je hoeft jouw auto maar één keer te brengen, eventuele aandachtspunten kunnen gelijk worden opgelost. Veilig, efficiënt én goedkoper, als je de APK laat uitvoeren tijdens het onderhoud is deze namelijk gratis.

Gratis APK met klantenpas

Heb je al een klantenpas? Je kunt een pas kiezen van één van onze merken, rijd je een ander merk, dan kun je de Janssen Kerres klantenpas aanschaffen!

Veelgestelde vragen over APK

Wanneer heeft mijn auto een nieuwe APK nodig?

Je kunt jouw voertuig tot twee maanden vóór de eerstvolgende APK-vervaldatum laten keuren. De oude vervaldatum wordt dan, afhankelijk van de geldende keuringsfrequentie, met 1 of 2 jaar verlengd. Laat je je voertuig meer dan twee maanden vóór de APK-vervaldatum keuren, dan krijgt jouw voertuig een nieuwe APK-vervaldatum. Wil je weten wanneer jouw auto aan de APK toe is, klik dan hier.

Wat als mijn auto afgekeurd wordt?

Tijdens de APK worden alle noodzakelijke technische punten gecontroleerd. Als één van deze punten niet aan de eisen voldoet, wordt de auto afgekeurd. Wij bieden vervolgens vrijblijvend een offerte aan om dit onderdeel te repareren of te vervangen.  

Wat wordt er gekeurd bij de APK?

De keurmeester van Janssen Kerres let op de verkeersveiligheid, het milieu en de juiste registratie. Bij de APK let de keurmeester onder andere op de volgende onderdelen:

Verkeersveiligheid: remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie.
Milieu: uitlaatgassen.
Algemeen: het voertuigbewijs, voertuigidentificatienummer en de gebruikte brandstof.