airco controle

Airco Service

Airco service voor elke auto

Laat regelmatig de airco controleren

Laat jij regelmatig de airco van jouw auto checken? Het is natuurlijk heerlijk om in de frisse buitenlucht te zijn en die frisse lucht kun je ook in jouw auto ervaren, maar… alleen als de airco goed werkt. Breng jouw auto in topconditie en laat jouw airco controleren bij Janssen Kerres! Met onze Airco service controleren we en reinigen de airco. Uiteraard kunnen wij natuurlijk ook eventuele problemen met de airco verhelpen. Zo kun je weer fris de weg op!

airco service

Waarom airco service?

Of je nu de airco veel of juist weinig gebruikt: de airco moet regelmatig worden gecheckt en, indien nodig, worden onderhouden. Niet alleen om schimmelvorming en nare geurtjes tegen te gaan, maar ook om problemen aan het systeem te voorkomen. In een vochtige omgeving van de verdamper kan schimmel en aangroei van bacteriën ontstaan. Gevolg: een stinkende airco.

Daarbij verdwijnt in een jaar tijd gemiddeld 8% koudemiddel uit het systeem. Dit koudemiddel zorgt ook voor de oliecirculatie. Het koudemiddel moet dan ook regelmatig worden aangevuld zodat de airco niet droogloopt met alle gevolgen van dien. Daarnaast heeft een slecht werkende airco een negatief effect op het brandstofverbruik.

Airco controle vanaf € 9,95

Kom langs bij Janssen Kerres, dan controleren wij jouw airco tegen een scherpe prijs.

  • Airco controle € 9,95
  • Airco reiniging € 39,-
  • Airco servicebeurt vanaf € 139,-
airco controle

Op zoek naar onderhoud voor één van onze merken?