Renault TWINGO Electric Private Lease

Renault TWINGO Electric Private Lease: alles inbegrepen, alleen nog opladen

Profiteer van ons uitzonderlijk scherpe Renault TWINGO Electric Private Lease tarief, alleen bij Janssen Kerres!

Met Renault Private Lease profiteert u van een vast en volledig maandbedrag. Heeft uw auto een onderhoudsbeurt nodig? Of nieuwe banden? Dat is allemaal All-In net als wegenbelasting en allriskverzekering. U hoeft alleen nog zelf op te laden! En rijden natuurlijk!

Lease nu een Renault TWINGO Electric vanaf € 279,- per maand*

Rijden in de stad lastig? De nieuwe TWINGO Electric is het stadsverkeer volledig de baas! Dit door zijn compacte formaat en de beste draaicirkel in zijn klasse. Maar het beste is nog dat deze TWINGO Electric u milieuvriendelijk door stand en land verplaatst. De nieuwe TWINGO Electric is uitgerust met een batterij van 22 kWh, waardoor u tot wel 270 km kunt afleggen bij een WLTP-stadscyclus* en 190 km in een volledige WLTP-cyclus*.

De TWINGO Electric is standaard uitgerust met stuurbekrachtiging, alarmvoorbereiding, DAB ontvanger, ECO-modus en nog veel meer!

Bekijk de Renault TWINGO Electric hier

Bekijk aanbiedingen Meer over Private Lease Bereken Private Lease bedrag Offerte aanvragen

 

Nieuwsgierig?

Natuurlijk beantwoorden onze Verkoopadviseurs graag uw vragen en kunnen zij een maatwerk offerte voor u opstellen. Neem contact met ons op en vraag een offerte aan! Uiteraard ontvangen wij u graag in een van onze Renault-showrooms. U kunt dan meteen een uitgebreide proefrit maken in uw gewenste Renault TWINGO.

*(Op basis van 60 maanden / 30.000 km per jaar)

* Het WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) is een nieuw Europees testprotocol dat beter aansluit bij de daadwerkelijke verbruikswaarden van het voertuig. De actieradius is afhankelijk van diverse factoren zoals de plaats van gebruik, rijstijl, weersomstandigheden en de belading van de auto.

Renault Twingo Electric

Renault TWINGO Electric € 279,- per maand
Vanaf €279,- p/m
Vast maandbedrag
TWINGO Private Lease

Renault TWINGO Electric

Al vanaf € 279,- per maand

STANDAARD VOORZIEN VAN O.A.:
 • ABS (antiblokkeersysteem)
 • Hill-start assist
 • Stuurbekrachtiging
 • Zijwindassistent
 • Alarmvoorbereiding
 • Grille in hoogglans zwart
 • Getint glas
 • Stoffe bekleding 'Noir Vichy'
 • 22kWh Lithium-ion batterij
 • Automaat
 • ECO-modus voor besparing van energieverbruik
Renault TWINGO Electric Private Lease

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Uitstekende ervaring met verkoper de heer Johan Winkens van Dacia Sales. Ruimschoots de tijd genomen voor uitleg en alle afspraken correct nagekomen, zelfs een volle tank bij aflevering. Op correcte en vriendelijke wijze geholpen. Alle lof!
Helaas kan ik dat niet beamen bij de aftersales. Vooral de werkplaats heeft nog veel verbeterpunten te gaan. Klantvriendelijkheid kent men hier niet en op een klacht wordt simpelweg niet gereageerd! Jammer.

Van Bruggen Adviesgroep Hrl Kerkr - 2018-09-20 04:33
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review