Renault MEGANE Estate Voordeel!

Renault MEGANE Estate: er is altijd een Renault die bij u past. Stap nu extra voordelig in uw nieuwe Renault MEGANE Estate! Neem snel contact op met uw dichtstbijzijnde Renault showroom!

Proefrit plannen Proefrit plannen Bekijk meer

Soepel, krachtig en zuinig

Op weg naar een afspraak stelt u uw MEGANE Estate in op uw persoonlijke smaak. Met Multi-SENSE® rijdt u sportief, comfortabel, ECO of persoonlijk. De Renault MEGANE Estate beweegt gelijk mee met uw keuze. Vol nieuwe energie rijdt u uw afspraak tegemoet. En parkeren, laat je de MEGANE natuurlijk voor u doen. Met Easy Park Assist. Daarnaast ziet de auto er stijlvol en zakelijk uit. De LED Pure Vision verlichting speelt daarbij een grote rol. De verlichting zorgt voor een heldere, mooie, strakke lichtbundel. Zo krijgt u goed zicht op de weg. Veilig voor u en  anderen. Als zakelijke rijder kiest u natuurlijk voor de automaat. Soepel, krachtig en zuinig. Dat rijdt comfortabel. En in het weekend vervoert u dankzij de neerklapbare passagiersstoel ook gemakkelijk al uw vrijetijdsspullen. Tevens profiteert u optimaal van het gemak van R-Link 2.

Kies voor Private Lease

Of kies voor een gunstig private leasebedrag per maand, inclusief alle autokosten behalve de brandstof. Een nieuwe Renault rijden was nog nooit zo eenvoudig!

Bekijk Private Lease tarieven

Renault MEGANE estate

*Bekijk de voorwaarden

 

Bij Janssen Kerres
Nu met voordeel!
Renault MEGANE Estate

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Heb in deze Clio gereden.en het beviel super.
Hebben er een gekocht en word over 2 maanden geleverd (Hopelijk)
Kam niet wachten tot hij geleverd word.

Moers - 2020-08-24 02:10
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review