Renault Lente Deals: Renault MEGANE Estate Plug-in Hybrid

Renault MÉGANE Estate Plug-in Hybrid: Lente Deals

Renault MÉGANE Estate Plug-in Hybrid: er is altijd een Renault die bij u past. Stap extra voordelig in uw nieuwe Renault MÉGANE Estate Plug-in Hybrid uit voorraad! Plan snel een bezoek aan uw dichtstbijzijnde Renault showroom en u rijdt binnen een week voordelig weg. Wij nemen de RIVM-maatregelen in acht, u hebt alle ruimte om de modellen te bekijken en kunt veilig een proefrit maken.

Blijft u liever thuis, dan tonen wij de modellen via videobellen of komen wij graag langs voor een proefrit-aan-huis.

De Renault MÉGANE Estate Plug-in Hybrid: nu met extra voordeel tot € 4.678,-

Neem plaats. Alles is aanwezig om u een ongekende rijervaring te bieden. Start de motor! Aan elk detail is uiterste zorg besteed bij de nieuwe Renault MÉGANE Estate. Elegante vormen, volbloed karakter, compromisloos; dat is de nieuwe MÉGANE Estate met zijn gedurfd design en een zelfverzekerde stijl.

Op weg naar een afspraak stelt u uw MÉGANE Estate in op uw persoonlijke smaak. Met Multi-SENSE® rijdt u sportief, comfortabel, ECO of persoonlijk. De Renault MÉGANE Estate beweegt gelijk mee met uw keuze. Vol nieuwe energie rijdt u uw afspraak tegemoet. En parkeren, laat je de MÉGANE natuurlijk voor u doen. Met Easy Park Assist. Daarnaast ziet de auto er stijlvol en zakelijk uit. De LED Pure Vision verlichting speelt daarbij een grote rol. De verlichting zorgt voor een heldere, mooie, strakke lichtbundel. Zo krijgt u goed zicht op de weg. Veilig voor u en  anderen. Als zakelijke rijder kiest u natuurlijk voor de automaat. Soepel, krachtig en zuinig. Dat rijdt comfortabel. En in het weekend vervoert u dankzij de neerklapbare passagiersstoel ook gemakkelijk al uw vrijetijdsspullen. Tevens profiteert u optimaal van het gemak van R-Link 2.

Maak nu kennis bij Janssen Kerres! Plan een proefrit en de Renault Mégane Estate Plug-in Hybrid.

Proefrit plannen Alles over de MEGANE Estate Plug-in Hybrid

Megane Estate

*Voorwaarden.

 

Renault MÉGANE Estate Plug-in Hybrid €31.407,-
Voordeel tot €4.678,-
MÉGANE Estate Plug-in Hybrid
Renault Lente Deals

Renault MÉGANE Estate Plug-in Hybrid

Al vanaf €31.407,-

Renault Lente Deals: Renault Mégane Estate Plug-in Hybrid
Renault Mégane Estate Plug-in Hybrid 160 Intens
1x
Uw voordeel €4.678,-
Van €36.085,-
Nu vanaf €31.407,-
  • Kleur Noir Etoile
Direct offerte Inruilvoorstel

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

wij zijn zeer tevreden over de verkoperadviseur Johan Winkens met de afhandeling van de nieuwe Zoe R135 met inruil van de oude Zoe, zoals de accessoires met het balie medewerkerster Esther Mares.

Bulles WWA - 2020-10-02 08:30
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review