Renault MEGANE Estate Plug-in Hybrid Herfst Deals

Renault MEGANE Estate Plug-in Hybrid voordeel: er is altijd een Renault die bij u past. Stap extra voordelig in uw nieuwe Renault MEGANE Estate Plug-in Hybrid met onze Herfst Deals! Plan snel een bezoek aan uw dichtstbijzijnde Renault showroom!

Proefrit plannen Proefrit plannen Bekijk meer

Soepel, krachtig en zuinig

Op weg naar een afspraak stelt u uw MEGANE Estate in op uw persoonlijke smaak. Met Multi-SENSE® rijdt u sportief, comfortabel, ECO of persoonlijk. De Renault MEGANE Estate beweegt gelijk mee met uw keuze. Vol nieuwe energie rijdt u uw afspraak tegemoet. En parkeren, laat je de MEGANE natuurlijk voor u doen. Met Easy Park Assist. Daarnaast ziet de auto er stijlvol en zakelijk uit. De LED Pure Vision verlichting speelt daarbij een grote rol. De verlichting zorgt voor een heldere, mooie, strakke lichtbundel. Zo krijgt u goed zicht op de weg. Veilig voor u en  anderen. Als zakelijke rijder kiest u natuurlijk voor de automaat. Soepel, krachtig en zuinig. Dat rijdt comfortabel. En in het weekend vervoert u dankzij de neerklapbare passagiersstoel ook gemakkelijk al uw vrijetijdsspullen. Tevens profiteert u optimaal van het gemak van R-Link 2.

Kies voor Private Lease

Of kies voor een gunstig private leasebedrag per maand, inclusief alle autokosten behalve de brandstof. Een nieuwe Renault rijden was nog nooit zo eenvoudig!

Bekijk Private Lease tarieven

Renault MEGANE Estate Plug-in Hybrid voordeel

*Bekijk de voorwaarden
Renault MEGANE Estate Plug-in Hybrid
Bij Janssen Kerres
Herfst Deals
MEGANE Plug-in Hybrid

Renault MEGANE Estate Plug-in Hybrid

Renault MEGANE Estate Plug-in Hybrid

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

wij zijn zeer tevreden over de verkoperadviseur Johan Winkens met de afhandeling van de nieuwe Zoe R135 met inruil van de oude Zoe, zoals de accessoires met het balie medewerkerster Esther Mares.

Bulles WWA - 2020-10-02 08:30
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review