Renault CLIO Private Lease

Renault CLIO Private Lease: alles inbegrepen, alleen nog tanken

Renault CLIO Private Lease! Profiteer van ons uitzonderlijk scherpe Private Lease tarief, alleen bij Janssen Kerres!

Met Renault Private Lease profiteert u van een vast en volledig maandbedrag. Heeft uw auto een onderhoudsbeurt nodig? Of nieuwe banden? Dat is allemaal All-In net als wegenbelasting en allriskverzekering. U hoeft alleen nog zelf te tanken! En rijden natuurlijk!

 

Lease nu een Renault CLIO vanaf € 339,-* per maand 

Sensuele lijnen, een dynamisch profiel, prachtig gevormde zijkanten en vernieuwde full led-verlichting. De CLIO verovert uw hart vanaf het moment dat u de auto bekijkt. Aan de binnenkant dragen alle details bij aan het totaalplaatje. De CLIO is revolutionair veranderd en is voorzien van hoogwaardige materialen en afwerkingen. Dankzij de nieuwe, op de bestuurder gerichte cockpit en de kuipstoelen worden tijdens het rijden al uw zintuigen geprikkeld.

De CLIO is standaard uitgerust met cruisecontrol, led dagrijverlichting, airconditioning, lane assist en nog veel meer!

Bekijk de Renault CLIO hier

Lease nu een Renault CLIO Hybrid vanaf € 404,-* per maand 

De nieuwe Renault CLIO Hybrid heeft zowel een elektrische motor als een verbrandingsmotor. Deze Hybrid heeft een efficiënte automatische versnellingsbak. Het resultaat: consistent starten in de elektrische modus, geoptimaliseerd elektrisch rijden in tot wel 80% van de ritten in de stad én genieten van de stilte tijdens het elektrisch rijden. Ervaar elektrisch rijden als nooit tevoren.

De CLIO Hybrid is standaard uitgerust met led dagrijverlichting, safe distance warning, lane assist, eco-mode, cruisecontrol en nog veel meer!

Bekijk de Renault CLIO Hybrid hier

Bekijk aanbiedingen Meer over Private Lease Bereken Private Lease bedrag Offerte aanvragen

 

Nieuwsgierig?

Natuurlijk beantwoorden onze Verkoopadviseurs graag uw vragen en kunnen zij een maatwerk offerte voor u opstellen. Neem contact met ons op en vraag een offerte aan! Uiteraard ontvangen wij u graag in een van onze Renault-showrooms. U kunt dan meteen een uitgebreide proefrit maken in uw gewenste Renault CLIO.

*Op basis van 60 maanden / 10.000 km per jaar. Onder voorbehoud van goedkeuring financiering en beschikbare voorraad. Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. Bekijk de voorwaarden

 

 

Renault CLIO TCe Equilibre € 339,- per maand Renault CLIO Hybrid Equilibre € 404,- per maand
Vast maandbedrag
CLIO Private Lease

Renault CLIO TCe Equilibre

Al vanaf € 339,- per maand

Renault CLIO Private Lease

Renault CLIO Hybrid Equilibre

Al vanaf € 404,- per maand

Renault CLIO Private Lease

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Heb in deze Clio gereden.en het beviel super.
Hebben er een gekocht en word over 2 maanden geleverd (Hopelijk)
Kam niet wachten tot hij geleverd word.

Moers - 2020-08-24 02:10
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review