Renault CLIO Hybrid Herfst Deals

Renault CLIO Hybrid: er is altijd een Renault die bij u past. Stap extra voordelig in uw nieuwe Renault CLIO Hybrid met onze Herfst Deals! Plan snel een bezoek aan uw dichtstbijzijnde Renault showroom

Proefrit plannen Offerte aanvragenBekijk meer

Renault CLIO Hybrid

Ervaar elektrisch rijden als nooit tevoren. De nieuwe CLIO Hybrid heeft zowel een elektrische motor als een verbrandingsmotor. Deze Hybrid heeft een efficiënte automatische versnellingsbak. Het resultaat: consistent starten in de elektrische modus, geoptimaliseerd elektrisch rijden in tot wel 80% van de ritten in de stad én genieten van de stilte tijdens het elektrisch rijden. Ervaar elektrisch rijden als nooit tevoren!

Als u kiest voor een hybride Renault, verbruikt u tot wel 40% minder brandstof dan bij een reguliere benzinemotor wanneer u op de snelweg of in de stad rijdt. De nieuwe CLIO Hybrid heeft een geweldige actieradius en heeft geen stekkers nodig. De nieuwe CLIO Hybrid maakt het mogelijk om veilig en krachtig met het verkeer mee te komen dankzij de 140 pk sterke motor. Dankzij het directe reactievermogen van de elektrische motor en de automatische versnellingsbak is snel accelereren mogelijk. En met de verschillende MULTI-SENSE-instellingen creëert u  uw eigen gepersonaliseerde rijbeleving.

Kies voor Private Lease

Of kies voor een gunstig private leasebedrag per maand, inclusief alle autokosten behalve de brandstof. Een nieuwe Renault rijden was nog nooit zo eenvoudig!

Bekijk Private Lease tarieven

renault CLIO e-tech hybrid

*Bekijk de voorwaarden

 

Renault Clio Hybrid
Bij Janssen Kerres
Herfst Deals
CLIO Hybrid

Renault Clio Hybrid

Renault CLIO Hybrid

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

wij zijn zeer tevreden over de verkoperadviseur Johan Winkens met de afhandeling van de nieuwe Zoe R135 met inruil van de oude Zoe, zoals de accessoires met het balie medewerkerster Esther Mares.

Bulles WWA - 2020-10-02 08:30
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review