Renault Lente Deals: Renault Clio Hybrid

Renault Clio Hybrid: Lente Deals!

Renault Clio Hybrid: er is altijd een Renault die bij u past. Stap extra voordelig in uw nieuwe Renault Clio Hybrid uit voorraad! Plan snel een bezoek aan uw dichtstbijzijnde Renault showroom en u rijdt binnen een week voordelig weg. Wij nemen de RIVM-maatregelen in acht, u hebt alle ruimte om de modellen te bekijken en kunt veilig een proefrit maken.

Blijft u liever thuis, dan tonen wij de modellen via videobellen of komen wij graag langs voor een proefrit-aan-huis.

De Renault Clio Hybrid: nu met extra voordeel tot € 3.731,-

Renault Clio Hybrid
Ervaar elektrisch rijden als nooit tevoren. De nieuwe CLIO Hybrid heeft zowel een elektrische motor als een verbrandingsmotor. Deze Hybrid heeft een efficiënte automatische versnellingsbak. Het resultaat: consistent starten in de elektrische modus, geoptimaliseerd elektrisch rijden in tot wel 80% van de ritten in de stad én genieten van de stilte tijdens het elektrisch rijden. Ervaar elektrisch rijden als nooit tevoren!

Als u kiest voor een hybride Renault, verbruikt u tot wel 40% minder brandstof dan bij een reguliere benzinemotor wanneer u op de snelweg of in de stad rijdt. De nieuwe CLIO Hybrid heeft een geweldige actieradius en heeft geen stekkers nodig. De nieuwe CLIO Hybrid maakt het mogelijk om veilig en krachtig met het verkeer mee te komen dankzij de 140 pk sterke motor. Dankzij het directe reactievermogen van de elektrische motor en de automatische versnellingsbak is snel accelereren mogelijk. En met de verschillende MULTI-SENSE-instellingen creëert u  uw eigen gepersonaliseerde rijbeleving.

Renault Private Lease

Of kies voor een gunstig private leasebedrag per maand, inclusief alle autokosten behalve de brandstof. Een nieuwe Renault rijden was nog nooit zo eenvoudig!

Private Lease

Ervaar de gloednieuwe Renault CLIO E-Tech Hybrid tijdens een proefrit bij Janssen Kerres of vraag een vrijblijvende offerte aan. 

Proefrit plannen Alles over de CLIO Hybrid

Renault CLIO Hybrid

*Voorwaarden.

 

Renault Clio Hybrid €22.619,-
Voordeel €3.731,-
Clio Hybrid
Renault Lente Deals

Renault Clio Hybrid

Al vanaf €22.619,-

Renault Lente Deals: Renault Clio Hybrid
Renault Renault Clio E-TECH Hybrid 140 Série Limitée
Renault Clio Zwart
8x
Uw voordeel € 3.731,-
Van € 28.780,-
Nu vanaf € 25.049,-
  • Kleur Diverse kleuren
Direct offerte Inruilvoorstel
Extra informatie

Vraag uw verkoper naar de verschillende modellen en opties.

Renault Renault Clio E-TECH Hybrid 140 Intens
Renault Clio Rouge flammee
4x
Uw voordeel € 3.471,-
Van € 26.090,-
Nu vanaf € 22.619,-
  • Kleur Diverse kleuren
Direct offerte Inruilvoorstel
Extra informatie

Vraag uw verkoper naar de verschillende modellen en opties.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Ik mag zeggen dat het garage bedrijf Janssen Kerres uit Maastricht een tien heeft verdient. Hoe ze me geholpen hebben met me doorreis van uit Hilversum naar Frankrijk, waar ik met auto pech terug moest,van uit Arlon in Belgie, naar de eerste beste Renault garage in Nederland. Op vrijdagmiddag half twee, me met spoed te helpen. Het materiaal moest ook nog bestelt worden en zaterdagmorgen om elf uur, me weg weer kon vervolgen naar Frankrijk. Na afspraak van de reparatie kosten .bleek dat het achteraf nog honderd euro goed koper was. Sappho Janssen Kerres
N. Vink , Hilversum.

vink - 2016-08-21 04:29
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review