Renault CLIO Bi-Fuel Voorraad

Renault CLIO Bi-Fuel: er is altijd een Renault die bij u past. Stap extra voordelig in uw nieuwe Renault CLIO! Plan snel een bezoek aan uw dichtstbijzijnde Renault showroom!

Proefrit plannen Offerte aanvragen Bekijk meer

Designed for living

De auto heeft een moderne en dynamische stijl. Met zijn brede keuze aan opties, nieuwe wielen en opvallende Initiale Paris- en sportieve R.S. Line-versies is de iconische compacte auto aan ieders wensen aan te passen. Aan de binnenkant dragen alle details bij aan het totaalplaatje. Dankzij Renault EASY LINK biedt de gloednieuwe CLIO een enorm handige verbonden ervaring.

De CLIO is revolutionair veranderd en is voorzien van hoogwaardige materialen en afwerkingen. Dankzij de nieuwe, op de bestuurder gerichte cockpit en de kuipstoelen worden tijdens het rijden al uw zintuigen geprikkeld. Om uw welzijn nog groter te maken, kunt u het interieur op verschillende manieren aanpassen en gebruikmaken van ambianceverlichting die in te stellen is via MULTI-SENSE. Voor een interieur naar eigen smaak! De vijfde generatie van de Renault CLIO is volledig vernieuwd! De Renault CLIO Bi-Fuel rijdt op 2 soorten brandstof: benzine én LPG.

Hoe werkt Bi-Fuel?

Rijden op Bi-Fuel werkt zeer eenvoudig. De auto start op benzine en schakelt dan automatisch over op Bi-Fuel (LPG). En nu gebeurt het: u gaat direct geld besparen. Want elke kilometer die u aflegt, scheelt weer in de portemonnee. Vooral als u veel kilometers moeten maken per jaar, tikt dat éxtra lekker aan.

Bi-Fuel rijdt super!

Schakel dus ook over, en laat u verleiden door de gloednieuwe Renault-serie op Bi-Fuel. Een schone brandstof die ouderwets zorgt voor pret bij de pomp. Want Bi-Fuel, dat kost u véél minder dan gewone benzine en het rijdt super!

Meer over Bi-Fuel Bi-Fuel Voordeel calculeren

Kies voor Private Lease

Of kies voor een gunstig private leasebedrag per maand, inclusief alle autokosten behalve de brandstof. Een nieuwe Renault rijden was nog nooit zo eenvoudig!

Bekijk Private Lease tarieven

Renault Clio Bi-Fuel Hot Summer Sale

*Bekijk de voorwaarden
Renault Clio Bi-Fuel
Bij Janssen Kerres
Nu op voorraad
Renault Clio

Renault Clio Bi-Fuel

Renault CLIO Bi-Fuel

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Ik ben bij Renault Heerlen geholpen door verkoper Ryan Toussaint en de ervaring en service waren 100% compleet.
Van alle informatie voorzien en met een mooie auto de dealer verlaten.

Ian Haagmans - 2019-02-08 03:31
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review