Renault CAPTUR Private Lease

Renault CAPTUR Private Lease: alles inbegrepen, alleen nog tanken

Met Renault Private Lease profiteert u van een vast en volledig maandbedrag. Heeft uw auto een onderhoudsbeurt nodig? Of nieuwe banden? Dat is allemaal All-In net als wegenbelasting en allriskverzekering. U hoeft alleen nog zelf te tanken! En rijden natuurlijk!

Lease nu een Renault CAPTUR vanaf € 419,- per maand*

Een krachtige uitstraling, een verfijnd interieur en een volledig personaliseerbaar design met two-tone kleurstelling. De nieuwe Renault CAPTUR is groter en moderner. Natuurlijk beschikt hij over alle kenmerken van een echte SUV en laat hij een overweldigende eerste indruk achter.

Bekijk de Renault CAPTUR hier

Lease nu een Renault CAPTUR Hybrid vanaf € 469,- per maand*

De CAPTUR Hybrid: dat zijn alle voordelen van elektrisch rijden én de veelzijdigheid van een hybride. De CAPTUR Hybrid start 100% elektrisch en heeft een grote actieradius. De batterij laadt zichzelf snel op tijdens het rijden, u hoeft de auto dus niet met een stekker op te laden.

Bekijk de Renault CAPTUR Hybrid hier

Lease nu een Renault CAPTUR Plug-in Hybrid vanaf € 519,- per maand*

Elektrisch rijden, waar u ook wilt. De responsiviteit van een elektrische auto in een hybride auto? Hiervan profiteert u in de nieuwe CAPTUR Plug-in Hybrid. Gebruik de dubbele aandrijving om dagelijks in volledig elektrische modus te rijden met een ruime actieradius tot wel 50 km* (in gecombineerde WLTP-cyclus). Schakel vervolgens over op hybride modus en ga lekker een weekendje weg.

Bekijk de Renault CAPTUR Hybrid hier

 

Bekijk aanbiedingen Meer over Private Lease Bereken Private Lease bedrag Offerte aanvragen

 

Nieuwsgierig?

Natuurlijk beantwoorden onze Verkoopadviseurs graag uw vragen en kunnen zij een maatwerk offerte voor u opstellen. Neem contact met ons op en vraag een offerte aan! Uiteraard ontvangen wij u graag in een van onze Renault-showrooms. U kunt dan meteen een uitgebreide proefrit maken in uw gewenste Renault CAPTUR.

*(Op basis van 60 maanden / 10.000 km per jaar). Onder voorbehoud van goedkeuring financiering en beschikbare voorraad. Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. Bekijk de voorwaarden

Renault CAPTUR € 414,- per maand Renault CAPTUR Hybrid € 459,- Renault CAPTUR Plug-in Hybrid € 504,- per maand
Vast maandbedrag
CAPTUR Private Lease

Renault CAPTUR

Al vanaf € 414,- per maand

Renault CAPTUR Private Lease

Renault CAPTUR Hybrid

Al vanaf € 459,-

Renault CAPTUR Private Lease

Renault CAPTUR Plug-in Hybrid

Al vanaf € 504,- per maand

Renault CAPTUR Private Lease

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Ik ben bij Renault Heerlen geholpen door verkoper Ryan Toussaint en de ervaring en service waren 100% compleet.
Van alle informatie voorzien en met een mooie auto de dealer verlaten.

Ian Haagmans - 2019-02-08 03:31
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review