Renault CAPTUR Plug-in Hybrid Voordeel

Renault CAPTUR Plug-in Hybrid: er is altijd een Renault die bij u past.

NU UIT VOORRAAD LEVERBAAR!

Bekijk direct onze voorraad

Stap extra voordelig in uw nieuwe Renault Captur Plug-in Hybrid met veel voordeel! Neem snel contact op met uw dichtstbijzijnde Renault showroom.

Direct naar onze voorraad

Proefrit plannenOfferte aanvragen Bekijk meer

De Renault CAPTUR Plug-in Hybrid

Geavanceerd en comfortabel. Een krachtige uitstraling, een verfijnd interieur en een volledig personaliseerbaar design met two-tone kleurstelling. De CAPTUR is groter en moderner. Natuurlijk beschikt hij over alle kenmerken van een echte SUV en laat hij een overweldigende eerste indruk achter. Geavanceerd en comfortabel. Het reactievermogen van een elektrische auto in een hybride auto? De nieuwe CAPTUR Plug-in Hybrid activeert u met één druk op de start-knop altijd 100% elektrisch. De CAPTUR accelereert net zo snel als een volledig elektrische auto. U profiteert zo van maximaal rij-plezier en comfort. Dankzij de dubbele aandrijving kun je doordeweeks tot bijna 65 km elektrisch in de stad rijden om daarna over te stappen op de hybride modus. Bijvoorbeeld voor de uitstapjes in het weekend. Vertrouw op uw nieuwe CAPTUR Plug-In Hybrid. Renault heeft immers al 10+ jaar ervaring met elektrische auto‘s. Profiteer van schoon rijden en een beperkt brandstofverbruik, dankzij de innovatieve versnellingsbak en de technologie om energie terug te winnen, die is geïnspireerd op onze lange ervaring in de Formule 1-wereld!

Kies voor Private Lease

Of kies voor een gunstig private leasebedrag per maand, inclusief alle autokosten behalve de brandstof. Een nieuwe Renault rijden was nog nooit zo eenvoudig!

Bekijk Private Lease tarieven

Renault Captur Plug-in Hybrid voordeel

*Bekijk de voorwaarden

 

Renault CAPTUR Plug-in Hybrid
Uit voorraad leverbaar
Nu met voordeel!
CAPTUR Plug-in Hybrid

Renault CAPTUR Plug-in Hybrid

STANDAARD VOORZIEN VAN O.A.:
  • Cruise control met snelheidsbegrenzer
  • LED dagrijverlichting
  • Hoge instap
  • Verkrijgbaar met Highway & Traffic Jam Companion
Renault CAPTUR Plug-in Hybrid

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Mijn auto was snel klaar! En uitstekend geholpen

Sabri Bucakci - 2022-09-26 10:47
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review