Citroën ë-C4 Private Lease

Private Lease Citroën ë-C4

Geen hoge benzinekosten, maar zorgeloos elektrisch rijden

Liever geen grote investering in één keer? Maar wel comfortabel en zorgeloos genieten van een nieuwe Citroën ë-C4? Kies dan voor Citroën Private Lease en rijdt de nieuwe Citroën ë-C4 voor een vast en voordelig maandbedrag. Nu tijdelijk voor geen € 479,- maar al vanaf € 359 per maand!

Bekijk aanbiedingenOfferte aanvragen

Toch liever kopen?

Met de Nieuwe Citroën ë-C4 rijdt u elke dag volledig elektrisch. Voor de particuliere klant is de aankoop van een nieuwe comfortabele Citroën ë-C4 nu extra aantrekkelijk! U ontvangt nu voorrraadvoordeel oplopend tot € 4.000,-

Bekijk actie

 

Nieuwsgierig?
Natuurlijk beantwoorden onze Verkoopadviseurs graag uw vragen en kunnen zij een maatwerk offerte voor u opstellen. Neem contact met ons op en vraag een offerte aan! Uiteraard ontvangen wij u graag in een van onze Citroën-showrooms. U kunt dan meteen een uitgebreide proefrit maken in de Citroën ë-C4.

*Bekijk de voorwaarden

Citroën Private Lease actie
Vanaf € 359,- p.m.
Elektrisch rijden
Private Lease

Citroën Private Lease actie

Inclusief:
  • Reparatie en onderhoud
  • Uitgebreide Citroën pechhulp
  • All-risk verzekering
  • Wegenbelasting
  • *Prijzen zijn inclusief BTW en op basis van een contract van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Getoonde modellen wijken mogelijk af van uw gekozen opties. Daarnaast wordt er ook een eigen risico gehanteerd. Informeer uw verkoper voor meer informatie en bekijk de voorwaarden.
Private Lease Citroën ë-C4
Citroën ë-C4 EV 50 kWh Live
Citroën ë-C4 private lease
Uw voordeel t/m 30 september 2021
Van € 479,-
Nu vanaf € 459,- per maand
  • Kleur Diverse kleuren
Direct offerte Inruilvoorstel

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Vandaag mijn (bijna) 🙂 nieuwe C1 opgehaald. Wat ben ik er super blij mee.
Rob Grens, heel hartelijk bedankt voor de fantastische service en jouw deskundige adviezen. En het flesje wijn natuurlijk!
Jullie krijgen een dikke 10 van mij.

Henriëtte - 2020-02-10 08:23
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review