Peugeot Private Lease

Met Peugeot Private Lease rijdt u voordelig in een nieuwe Peugeot!

Met Private Lease rijdt u als particulier een nieuwe Peugeot tegen een vast maandbedrag zonder dat deze van u is.  Zo profiteert u van vele voordelen: er is geen sprake van onverwachte kosten, alle reguliere autokosten zijn inbegrepen en daarnaast is er geen aanbetaling nodig. U hoeft alleen nog zelf te tanken, uw voertuig te wassen en op te letten dat u geen boetes krijgt. Uw kunt er ook voor kiezen om uw auto thuis afgeleverd te krijgen. Peugeot Private Lease draagt het Keurmerk Private Lease. Dit betekent dat u bij ons veilig en verantwoord een auto kunt leasen.

Bij Janssen Kerres least u nu wel heel voordelig!

Wij hebben momenteel een aantal hele scherpe Private Lease acties, klik op de button voor uw favoriete model!

Peugeot 108 Private Lease Deal Peugeot 208 Private Lease Deal Peugeot 2008 SUV Private Lease Deal Peugeot e-208 Private Lease Deal Peugeot e-2008 Private Lease Deal

Liever een ander model?

Bij Janssen Kerres heeft u een ruime keuze aan modellen. Wat uw behoefte of smaak ook is, er is altijd wel een Peugeot die bij u past. Hieronder vindt u een overzicht van alle modellen en lopende acties. U heeft zelf de keus: óf snel rijden in één van onze aantrekkelijk geprijsde en rijk uitgeruste Private Lease deals óf volledig zelf samenstellen.

Bekijk aanbiedingen Bereken Private Lease bedrag Offerte aanvragen Peugeot-vestigingen

Nieuwsgierig?
Natuurlijk beantwoorden onze Verkoopadviseurs graag uw vragen en kunnen zij een maatwerk offerte voor u opstellen. Neem contact met ons op en vraag een offerte aan! Uiteraard ontvangen wij u graag in een van onze Peugeot-showrooms. U kunt dan meteen een uitgebreide proefrit maken in uw gewenste Peugeot.

Peugeot Private Lease

Peugeot Private Lease aanbiedingen
Vanaf €188,- p/m
Vast maandbedrag
Private Lease

Peugeot Private Lease aanbiedingen

Inclusief:
  • Reparatie en onderhoud
  • Uitgebreide Peugeot pechhulp
  • All-risk verzekering
  • Wegenbelasting
  • Afschrijving en rente
  • Afleveringskosten
  • Overlijdensrisicodekking
  • Banden (winterbanden optioneel)
  • *Prijzen zijn inclusief BTW en op basis van een contract van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Getoonde modellen wijken mogelijk af van uw gekozen opties. Daarnaast wordt er ook een eigen risico gehanteerd. Informeer uw verkoper voor meer informatie en bekijk de voorwaarden.
Peugeot Private Lease

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Beste dealer,
Avec plaisir! De inruil van mijn vorige auto en de aankoop van de bedrijfswagen zijn prima verlopen. Goede begeleiding van het begin tot de aflevering. Wetende dat ik met vragen altijd geholpen wordt. Wederom heb ik voor Janssen Kerres Helmond gekozen omdat ik weet dat het een team is waar je altijd terecht kunt. Voor aankoop, maar ook voor het onderhoud. Top!

Les Goûts de France BV - 2018-06-02 08:05
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review