Voorraadvoordeel Peugeot 508 SW

Voorraadvoordeel Peugeot 508 SW! We hebben de Peugeot 508 SW modellen op voorraad met uitzonderlijk hoog voordeel tot maar liefst € 15.368,- alleen bij Janssen Kerres! 

De Peugeot 508 SW: ongekende luxe
De nieuwe Peugeot 508 SW is met zijn gespierde voorkomen, zijn langgerekte lijnen, zijn expressieve front en zijn 19 inch velgen een elegante, genereuze en atletische break. Aan de achterzijde onderstreept de dubbele zichtbare uitlaat zijn sportieve karakter, dat nog eens versterkt wordt door de bijzondere adaptieve 3D LED achterlichten met de bekende PEUGEOT lichtsignatuur. Neem plaats in de PEUGEOT i-Cockpit® en ervaar de dynamiek ervan. Met het compacte stuurwiel, het digitale en configureerbare head-up instrumentenpaneel en 10” HD touchscreen, met daaronder de als pianotoetsen bedienbare ‘Toggle Switches’, die direct toegang bieden tot de meest belangrijke functies.

Kom langs in één van onze Peugeot-showrooms en wij maken het beste voorstel voor u op maat!

Plan een afspraak in één van onze showrooms

Online staan wij voor u klaar! 

Uiteraard staan wij ook online voor u klaar; bellen, e-mailen, videobellen, offerte op afstand? Wij helpen u graag op weg! U kunt een persoonlijk videogesprek aanvragen, zodat wij u ook op afstand kunnen informeren! Ook een proefrit op locatie is geen probleem!

Nieuwsgierig?
Natuurlijk beantwoorden onze verkoopadviseurs graag uw vragen en kunnen zij een maatwerk offerte voor u opstellen. Neem contact met ons op en vraag een offerte aan! Uiteraard ontvangen wij u graag in een van onze Peugeot-showrooms. U kunt dan meteen een uitgebreide proefrit maken in uw gewenste Peugeot!

Offerte aanvragen Proefrit aanvragen

508 SW

Voorwaarden.

 

Peugeot 508 SW € 44.995,-
Korting tot maar liefst € 15.368,-
508 SW
Voordeel

Peugeot 508 SW

Al vanaf € 44.995,-

STANDAARD VOORZIEN VAN O.A.:
  • Adaptieve front-airbags (passagiersairbag uitschakelbaar)
  • Peugeot Connect Nav incl Peugeot Connect SOS
  • DAB+ digitale radio-ontvangst
  • Automatisch inschakelend dimlicht
Voorraadvoordeel: Peugeot 508 SW

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Wat is deze auto bedrijf een Top bedrijf en wat een TOP Vertegenwoordiger die Laurens Stoffels,dit is mijn 4/5 Private Lease Auto bij hem,je voel je echt als koning bij hem,Geen moment gevoel van je moet dit of je moet dat,echt Toppie,hij geeft jou goeie advies en hij respecteer jou mening met wat je wilt,geen moment van druk of haast,ik heb geen woorden genoeg om hem te bedanken voor al zijn goeie tips en adviezen,een echte aanrader als je op zoek bent naar een goeie auto,hij denkt echt met jou mee,Laurens een ding kan ik zeggen KEEP UP THE GOOD WORK.

Hering - 2020-04-20 12:27
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review