Peugeot 5008 SUV voordeel

Extra voordeel tot € 1.750,-

We hebben diverse Peugeot 5008 SUV modellen op voorraad met uitzonderlijk hoog voordeel, alleen bij Janssen Kerres! Kom langs in één van onze Peugeot-showrooms en wij maken het beste voorstel voor u op maat!

Proefrit plannen  Voorstel aanvragen Bekijk meer

SUV met 7 zitplaatsen

Stap in om te ervaren hoe modern en ruimtelijk het interieur is vormgegeven. Het exterieur is verrassend sportief gestyled voor zo’n grote 7-zits SUV. De moderne Peugeot i-Cockpit met head-up digitaal instrumentenpaneel biedt u een bijzondere rij-ervaring met het comfort van een echter reisauto.

Spraakmakend design

Het exterieurdesign van de nieuwe Peugeot 5008 SUV weerspiegelt zijn assertieve karakter in een combinatie van kracht en raffinement. Dankzij zijn vernieuwende uitstraling heeft hij een sterke personaliteit. Daarmee breekt een nieuw SUV-tijdperk aan. Daarnaast heeft deze nieuwe 5008 een krachtige, maar verfijnde nieuwe front. Waaronder een frameless grille, geflankeerd door de voor Peugeot zo kenmerkende dagrijverlichting in de vorm van ‘slagtanden’.

Kies voor Peugeot Private Lease

Met Peugeot Private Lease profiteert u van een vast en volledig maandbedrag. Heeft uw auto een onderhoudsbeurt nodig? Of nieuwe banden? Dat is allemaal All-In net als wegenbelasting en allriskverzekering. U hoeft alleen maar te tanken.

Private Lease actie

Natuurlijk beantwoorden onze verkoopadviseurs graag uw vragen en kunnen zij een maatwerk offerte voor u opstellen. Neem contact met ons op en vraag een offerte aan! Uiteraard ontvangen wij u graag in een van onze Peugeot-showrooms. U kunt dan meteen een uitgebreide proefrit maken in uw gewenste Peugeot!

Peugeot 5008 SUV voordeel

* Bekijk de voorwaarden

Korting tot € 1.750,-
5008 SUV
Special Deal

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Van begin tot eind, keurige behandeling, uitstekende opvang en meer dan prima begeleiding door het traject.
Dit was mn eerste aankoop bij Janssen Kerres Helmond, maar de volgende gaat weer in Helmond gekocht worden

Johan van Oers - 2017-10-31 02:20
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review