Peugeot 208 voordeel

Extra voordeel tot € 1.250,-

Ontdek de sportieve Peugeot 208 ! Kom langs in één van onze Peugeot-showrooms en laat u verrassen!

Proefrit plannen Offerte aanvragen Bekijk meer

Onderscheidend karakter

De nieuwe Peugeot 208 laat met zijn onderscheidende en sportieve silhouet zijn jeugdige karakter zien. In het interieur valt onmiddellijk de volledig nieuwe PEUGEOT i-Cockpit® 3D op. U heeft de mogelijkheid om bij deze stadsauto te kiezen voor een benzinemotor, dieselmotor of voor een volledig elektrische aandrijving. Daarnaast profiteert u in de nieuwe 208 van een groot aantal intelligente en veiligheidsverhogende hulpsystemen die het rijden nóg makkelijker maken. Denk aan verkeersbordherkenning, Active Safety Brake, Park Assist, Active Lane Assistance en dodehoekbewaking.

Kies voor Peugeot Private Lease

Met Peugeot Private Lease profiteert u van een vast en volledig maandbedrag. Heeft uw auto een onderhoudsbeurt nodig? Of nieuwe banden? Dat is allemaal All-In net als wegenbelasting en allriskverzekering. U hoeft alleen maar te tanken.

Private Lease actie

Natuurlijk beantwoorden onze verkoopadviseurs graag uw vragen en kunnen zij een maatwerk offerte voor u opstellen. Neem contact met ons op en vraag een offerte aan! Uiteraard ontvangen wij u graag in een van onze Peugeot-showrooms. U kunt dan meteen een uitgebreide proefrit maken in uw gewenste Peugeot!

Voorraadvoordeel Peugeot 208

* Bekijk de voorwaarden

Korting tot € 1.250,-
Peugeot 208
Special Deal

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Zeer goede service 👍🏻

Gerwim - 2020-02-10 08:23
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review