Nissan Qashqai e-Power: een unieke elektrische rijervaring, zonder stekker.

De Nissan Qashqai e-Power is vanaf nu te bestellen! Nu met maar liefst €1.500,- voordeel!

Maak kennis met Nissan e-Power

Ervaar het elektrische rijplezier van onze nieuwe Nissan QASHQAI met e-POWER-aandrijving. Opladen met een stekker is niet meer nodig. Deze unieke technologie is anders dan een traditionele hybridemotor. e-POWER rijdt als een elektrische auto: een gaspedaal, een rempedaal en geen versnellingsbak. Het systeem bestaat uit een benzinemotor die via een generator elektriciteit opwekt. Deze elektriciteit gaat naar de elektromotor die de auto aandrijft en/of naar een batterij waar de energie wordt opgeslagen. Het gevolg? Een stillere, meer ontspannen rit en een gunstig verbruik.

Bij het verkeerslicht, op een kruispunt of als u inhaalt; e-POWER zorgt ervoor dat u direct en zonder onderbrekingen kunt accelereren. Ideaal tijdens rijden in de stad. En dit bij een laag toerental, waardoor de auto stil en energiezuinig rijdt. U kunt kiezen uit verschillende rij-instellingen die passen bij de situatie: D-modus (Drive) voor een rijervaring die geschikt is voor alle omstandigheden en B-modus (Braking) voor regeneratief remmen in stadsverkeer, wat bijdraagt aan de brandstofbesparing en het verhogen van de levensduur van slijtageonderdelen, zoals de remmen.

Eenvoudig rijden met de e-pedal step

E-Pedal Step maakt rijden makkelijker en comfortabeler omdat u kunt accelereren en afremmen met hetzelfde pedaal.

Geniet van rijden door de stad

E-POWER biedt een directe reactie zonder vertraging, een stillere rit en een lager brandstofverbruik tijdens met name stop/startverkeer en op lage snelheden. Zo rijdt u relaxter dan ooit door de stad.

Bekijk de nieuwe Nissan Qashqai

Nieuwsgierig? Bezoek één van onze Nissan-showrooms en wij maken het beste voorstel voor u op maat. Vraag onze verkopers naar alle actiemodellen en voorwaarden. Wij stellen alle modellen graag aan u voor. Of plan een proefrit en ervaar de nieuwe Nissan QASHQAI.

qashqai e-power

*Bekijk de voorwaarden

Nissan Qashqai e-Power € 43.790,-
Tot wel €1.500,-
e-Power voordeel
Nissan Qashqai

Nissan Qashqai e-Power

Al vanaf € 43.790,-

STANDAARD VOORZIEN VAN O.A.:
  • Navigatie
  • 18 inch lichtmetalen velgen
  • Led verlichting
  • Geregelde airco
Nissan Qashqai e-Power

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Een geweldige garage, uitstekende service, klant- vriendelijk
Ik wil deze garage bij iedereen aanbevelen

David Viguurs - 2021-11-05 10:04
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review