De Nissan JUKE Kiiro. Klaar om uw held te ontmoeten?

Ze zeggen dat u uw helden nooit moet ontmoeten, maar in het geval van de Nissan JUKE Kiiro zult u de verleiding niet kunnen weerstaan. Stap in en ontdek zijn verborgen talenten, opvallende designdetails en geavanceerde technologieën. Voor deze auto maakt u graag een uitzondering.

Laat u van uw donkere en mysterieuze kant zien met de JUKE Kiiro met de uitstraling van THE BATMAN in zijn DNA. Dankzij de Glossy Black 19 inch lichtmetalen velgen, designaccenten in Spicy Lemon en het karakteristieke Kiiro-logo en patroon op het dak zult u zeker opvallen in de massa.

Voel u veilig ingenesteld en houd alles onder controle. Omring uzelf met finishing touches van topkwaliteit en stijlvol interieurdesign, zoals de kenmerkende stiksels van de comfortabele stoelen. Dankzij het scala aan technologieën van NissanConnect Services (3) blijft u intuïtief verbonden met alles en iedereen waar u van houdt.

Bezoek één van onze Nissan-showrooms en wij maken het beste voorstel voor u op maat.

Nissan vestigingen

Liever Private Lease? Lees meer over de Nissan Juke Proefrit plannen

Nieuwsgierig? Vraag onze verkopers naar alle actiemodellen en voorwaarden. Wij stellen alle modellen graag aan u voor. Plan een proefrit en ervaar de Nissan JUKE Kiiro.

Nissan Juke Kiiro the Batman

*Bekijk de voorwaarden

Nissan Juke Kiiro
Juke
De unieke
Juke Kiiro

Nissan Juke Kiiro

STANDAARD VOORZIEN VAN O.A.:
  • NissanConnect navigatiesysteem met 5,8" kleuren touchscreen
  • Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
  • Frontale airbags/Gordijnairbags
Nissan Juke Kiiro

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Een geweldige garage, uitstekende service, klant- vriendelijk
Ik wil deze garage bij iedereen aanbevelen

David Viguurs - 2021-11-05 10:04
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review