Ontmoet de Kia Niro Family

ONTDEK DE PLUG-IN HYBRIDES VAN KIA
Kia biedt meer, ook op het gebied van innovatie. Daarom is het eigenlijk geen verrassing dat alle mogelijke aandrijfvormen bij Kia aanwezig zijn. Naast de reguliere verbrandingsmotoren bieden wij al enige tijd hybride- en elektrische modellen. Daar voegen wij nu een complete range plug-in hybride modellen aan toe.

KIA PLUG-IN BONUS T.W.V. € 4.000
Kia is enthousiast over de overheidssubsidie op de EV-modellen. Wij gaan graag een stapje verder en introduceren daarom de Plug-in bonus, ter waarde van €4.000,- op de Kia Ceed SW PHEV én XCeed PHEV.

Plug-in Hybride: geschikt voor particulier en klein-zakelijk. De verschillende Plug-in hybride modellen zijn stuk voor stuk de slimme keuze voor particulier en klein-zakelijk gebruik. Het is een ideale tussenvorm voor bijvoorbeeld woon-werk verkeer, u profiteert immers van de voordelen van elektrisch rijden én de zekerheid van een benzinemotor. Volgens het CBS wordt 78% van de afgelegde kilometers particulier gereden en bedraagt de gemiddelde particulier gereden afstand 32 kilometer per dag. Kortom: een PHEV is voor bijna al uw trips de ideale keuze.

NIEUWSGIERIG? 
Natuurlijk beantwoorden onze verkoopadviseurs graag uw vragen en kunnen zij een offerte voor u opstellen. Neem contact met ons op en vraag een online offerte aan! Uiteraard ontvangen wij u graag in een van onze Kia-showrooms. U kunt dan meteen een uitgebreide proefrit maken in uw gewenste Kia.

Kia-vestigingen Offerte aanvragen

——————————————————————————————————————————————————

Voorwaarden.

Kia Plug-in Hybride € 30.495
Plug-in Bonus € 4.000,-
KIA PHEV
Hybride-modellen

Kia Plug-in Hybride

Al vanaf € 30.495

Kia Niro Family
Kia Ceed SW PHEV
Kia Ceed SW
Uw voordeel € 4.000
Nu vanaf € 30.495
 • Kleur Diverse kleuren
Direct offerte Inruilvoorstel
Extra informatie

De Ceed SW PHEV is het beste van twee werelden. Hij biedt de stijl, ruimte en veelzijdigheid van een elegante stationwagen met de power, dynamiek en pure efficiency van een hybride.

 • 10,25″ full map navigatiesysteem met TomTom Live Services en UVO connect
 • LED-koplampen en LED-achterlichten
 • Smart key met start-/stopknop
 • Dual zone climate control
 • 16″ lichtmetalen velgen
Kia XCeed PHEV
Uw voordeel € 4.000
Nu vanaf € 31.495
 • Kleur Diverse kleuren
Direct offerte Inruilvoorstel
Extra informatie

De XCeed is dé stijlvolle crossover met coupé-lijnvoering. De PHEV-uitvoering voegt daar nu de voordelen van een hybride-rijden aan toe.

 • 10,25″ full map navigatiesysteem met TomTom Live Services en UVO connect
 • LED-koplampen en LED-achterlichten
 • Smart key met start-/stopknop
 • Dual zone climate control
 • 16″ lichtmetalen velgen

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

na afspraak proefrit gemaakt te hebben ,in zeer nieuwe auto waar folie her en der nog op zat ,in juni geregeld te hebben met lease
nu nog even wachten op new car
alles zeer duidelijk uitleg verkoper Heer lux

hans - 2021-07-28 11:58
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review