Ontmoet de nieuwe Kia Niro

Het wachten is bijna voorbij. De nieuwe Niro familie staat medio deze zomer in de showroom. Wilt u ‘m eerder bewonderen? Dat kan! Wij bieden u als één van de eersten de mogelijkheid om de nieuwe Niro bij ons in de showroom te zien.

Heeft u zich niet aangemeld maar bent u toch nieuwsgierig naar de nieuwe Niro? Wij hebben 12 en 13 mei nog een aantal plekken vrij voor de sessie van 17:00 tot 18:00 en de sessie van 19:00 tot 20:00. We zien u graag op de Breukerweg 180 in Heerlen!

Wat kunt u verwachten

  • Een smakelijke ontvangst
  • Virtual reality ervaring
  • Feestelijke onthulling
  • Zelf zien, voelen en zitten
Aanmelden

 

De Kia niro: Powered by inspiration

Het best verkochte model van 2020 en 2021 wordt volledig vernieuwd. De familie blijft bestaan uit een Hybrid, Plug-in Hybrid en een volledig elektrische uitvoering. Maar dan nóg ruimer en met een stoer en progressief design. Voor meer informatie over bijvoorbeeld het trekgewicht tot 1.300kg en het elektrische rijbereik gaat u naar kia.com.

Bekijk meer

Kia Niro experience

 

 

 

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Wij zijn bij de aankoop prima door Maikel geholpen. Wat hij zegt komt hij ook na tot lakstiften toe, die opgestuurd werden. Probleem met de koplamp, werd door verwezen naar Kia Herten en daar ook professioneel en prettig geholpen. Prima service.
Vindt dit bedrijf een aanrader

Gerard Jungst - 2017-09-27 06:03
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review