Citroën ë-Berlingo voordeel

Extra voordeel tot € 1.000,- én nu met gratis 4 jaar garantie!

Profiteer van Citroën ë-Berlingo voordeel, alleen bij Janssen Kerres! Kom langs in één van onze Citroën-showrooms en wij maken het beste voorstel voor u op maat!

Proefrit plannen Offerte aanvragen Bekijk meer

Gratis 2 jaar verlengde garantie!

Citroën verlengt t/m 30 november 2022 uw standaard twee jaar garantie met nog eens twee jaar. Dat betekent dat u maar liefst 4 jaar lang aanspraak kunt maken op de Citroën fabrieksgarantie!

100% elektrisch 

De Citroën ë-Berlingo VAN 100% ëlectric is voor kleine zelfstandigen als ook voor winkeliers en daarnaar voor koeriers een concrete oplossing. Bovendien voldoet hij aan de nieuwe eisen die in de stad, maar ook in het buitengebied worden gesteld. Hij biedt een onovertroffen comfort en lage exploitatiekosten dankzij:

  • Een actieradius van tot wel 275 km
  • Een snellaadmogelijkheid, wat zorgt dat het accupakket in 30 minuten voor 80% kan worden opgeladen
  • Daarnaast zijn er geen concessies op het gebied van laadruimte en uitrusting: identiek aan die van de Berlingo VAN
  • Verder heeft u de toegang tot services die het dagelijkse gebruik van een elektrische auto vergemakkelijken. Denk aan zaken als: op afstand programmeren van het laden, routeplanning, enz.)
  • en bovendien de voordelen van ë-comfort

Laadruimte

Het accupakket is in de bodem van de auto geïntegreerd. Hierdoor kunnen de inhoud en vorm van de laadruimte ongewijzigd blijven. De ë-Berlingo VAN is daarmee een bedrijfsauto die alle ruimte biedt. Er zijn twee uitvoeringen verkrijgbaar. Allereerst de M-uitvoering met een lengte van 4,4 meter en als tweede de XL-uitvoering met een lengte van 4,75 meter. Beide uitvoeringen hebben achterdeuren met een openingshoek van 180 graden.

Liever Private Lease?

Met Citroën Private Lease profiteert u van een vast en volledig maandbedrag. Heeft uw auto een onderhoudsbeurt nodig? Of nieuwe banden? Dat is allemaal All-In net als wegenbelasting en allriskverzekering. U hoeft alleen maar te tanken.

Private Lease tarieven
Citroën ë-Berlingo

* Bekijk de voorwaarden

Nu met 4 jaar garantie!
Nieuwe ë-Berlingo
Korting tot € 1.000,-

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Ik wil verkoopadviseur Anja Uiterwaal hartstikke bedanken voor de super dienstverlening die zij heeft gedaan.
Had nieuw voorraadmodel Citroen C5Aircross gekocht en dag erna was demo van dit type te koop met juist die kleur wat wij wilden hebben.
Naar Anja gegaan en gevraagd of ik het koopcontract kon laten ontbinden, zodat ik de demo auto kon kopen. Na 1 dag werd ik teruggebeld dat dit mogelijk was en vanaf afgelopen vrijdag ben ik de trotse bezitter van deze demo C5 Aircross, welke is voorzien van alle opties.
De auto nu 3 dagen in bezit en hij rijdt voortreffelijk. Wel nog op ontdekkingsreis ivm de vele opties en extras op deze demo auto.
Ik wil Anja dan ook via de review nogmaals bedanken voor de heel prettige gesprekken en het uiteindelijke resultaat. Ga zo door en je doet aan klantenbinding.

Henry - 2019-10-28 02:03
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review