Citroën Grand C4 Spacetourer voordeel

Extra voordeel tot € 3.583,-

Wegrijden in een nieuwe Citroën Grand C4 Spacetourer met extra voordeel, alleen bij Janssen Kerres! Kom langs in één van onze Citroën-showrooms en wij maken het beste voorstel voor u op maat! Wij hebben nog voorraad!

Proefrit plannen Offerte aanvragen Bekijk meer

Ervaar comfort én ruimte

De Citroën Grand C4 Spacetourer: comfort en ruimte. Het design breekt eveneens met tradities, met een uitgesproken voorzijde en spectaculaire lichtsignatuur met leds. Aan de achterzijde vallen de innovatieve 3D-led achterlichten op die de auto een nóg exclusiever karakter geven. Ruimte voor het hele gezin combineren met rijplezier: Daarin slaagt de nieuwe Grand C4 Spacetourer met glans! De auto (7 zitplaatsen) bouwt voort op het unieke en onmiskenbare design van zijn voorganger. Het geslaagde uiterlijk van de oorspronkelijke versie van deze MPV is verder verfraaid dankzij de nieuwe chevrons op de achterklep, de nieuwe dynamische en krachtige voorzijde.

Liever Private Lease?

Met Citroën Private Lease profiteert u van een vast en volledig maandbedrag. Heeft uw auto een onderhoudsbeurt nodig? Of nieuwe banden? Dat is allemaal All-In net als wegenbelasting en allriskverzekering. U hoeft alleen maar te tanken.

Private Lease tarieven

Natuurlijk beantwoorden onze verkoopadviseurs graag uw vragen en kunnen zij een maatwerk offerte voor u opstellen. Neem contact met ons op en vraag een offerte aan! Uiteraard ontvangen wij u graag in een van onze Citroën-showrooms. U kunt dan meteen een uitgebreide proefrit maken in uw gewenste Citroën.

Citroën grand c4

* Bekijk de voorwaarden

Korting tot € 3.583,-
Grand C4 Spacetourer
CLICK & DRIVE

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Wij werden heel goed geholpen, bij de aankoop van een nieuwe auto.
De verkoper nam zich ook alle tijd, konden allerlei vragen stellen, deed alles goed uitleggen.
Zeer vriendelijk.
Prijs gekregen wat wij voor de inruilauto vroegen.
Deze garage zouden wij zeker aanbevelen!

Marjo Ledoux Heerlen. - 2016-08-26 10:30
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review