Citroën C5 X Voordeel

Extra voordeel tot € 1.750,- én nu met gratis 4 jaar garantie!

+ Citroën Zomer Cheque t.w.v. € 750,- 

 

Ontdek de nieuwe Citroën C5 X modellen, nu met uitzonderlijk hoog voordeel! Kom langs in één van onze Citroën-showrooms en wij maken het beste voorstel voor u op maat!

Ontdek de nieuwe Citroën C5 X Plan een proefrit in de Citroën C5 X

Gratis 2 jaar verlengde garantie!

Citroën verlengt t/m 31 augustus 2022 uw standaard twee jaar garantie met nog eens twee jaar. Dat betekent dat u maar liefst 4 jaar lang aanspraak kunt maken op de Citroën fabrieksgarantie!

Elegantie van sedan, dynamiek van stationwagen en de robuustheid van SUV.

Assertief, robuust en onderscheidend zijn termen die passen bij de unieke carrosseriestijl van de C5 X. De fastbackachtige carrosserievorm combineert de elegantie van een sedan met de dynamiek van een stationwagen en de stoere elementen van een SUV. Het is een geheel nieuwe vorm waarbij Citroën veel aandacht heeft besteed aan aerodynamica.

De Citroën C5 X is zowel voor als achter voorzien van de nieuwe, V-vormige LED-lichtsignatuur van Citroën, voor het eerst geïntroduceerd op de nieuwe C4. Dat maakt de auto direct herkenbaar als een Citroën. De lichttechnologie is zowel overdag als ‘s nachts zichtbaar en onderstreept de unieke carrosserievorm.

Liever Private Lease?

Met Citroën Private Lease profiteert u van een vast en volledig maandbedrag. Heeft uw auto een onderhoudsbeurt nodig? Of nieuwe banden? Dat is allemaal All-In net als wegenbelasting en allriskverzekering. U hoeft alleen maar te tanken.

Private Lease tarieven

Natuurlijk beantwoorden onze verkoopadviseurs graag uw vragen en kunnen zij een maatwerk offerte voor u opstellen. Neem contact met ons op en vraag een offerte aan! Uiteraard ontvangen wij u graag in een van onze Citroën-showrooms. Liever direct een offerte? Dat kan natuurlijk ook!

Citroën C5 X Nu met € 1.750,- voordeel en 4 jaar garantie!
Nu met 4 jaar garantie!
C5 X
Korting tot € 1.750,-

Citroën C5 X

Al vanaf Nu met € 1.750,- voordeel en 4 jaar garantie!

STANDAARD VOORZIEN VAN O.A.:
  • Regen- en lichtsensor
  • Variabele elektrische stuurbekrachtiging
  • Active Lane Departure Warning System
  • Achteruirijcamera
  • Driver Attention Alert
  • Bluetooth® hands-free en streaming audio
  • DAB+ digitale tuner
  • Collision Risk Alert
  • Veersysteem met Progressive Hydraulic CushionsTM
Citroën C5 X

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Ik wil bij deze Janssen Kerres bedanken voor het goede advies dat we hebben gekregen bij het bestellen van onze DS4 Crossback. Een enthousiaste adviseur maakt van het uitzoeken van een nieuwe auto een leuke belevenis, en zo moet het ook zijn.

Roy Verboort - 2016-11-02 10:53
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review